2012. május 31., csütörtök

Tantra kurzus pároknak!!!

               Tantrikus Kehely a Szer-elemben

Alap kurzus Június 30.-án Szombaton 18-21.óráig lesz 

 

 

"Tollak simítják testemet, amit a kezed követ….ez az erős dolgos kéz..ami sérült és megért már annyi mindent…erős és hatalmas,munkához szokott kéz…..most tollpiheként érinti testem eddig rejtett részeit….és itatsz a csókoddal..és érzem ,hogy nagyon nagy erőket uralsz magadban…visszahívod  őket ,még játszani akarsz…még élvezed a pillanatot..élvezel engem és a gyönyöröm…
úgy érinted nyíló kelyhemet, mint a hajnali harmat a virágot,finoman ,nedvesen……olyan puhán…..olyan vigyázón..ízleled és kényezteted…én is téged….
érzem ahogy hidegség kúszik fel a gerincemen …..végigömlik……..egészen fel a homlokomig…ott …megfordul és elönt a forróság…szétárad és minden sejtem örömben fürdik..hangjaim betöltik a szobát….és te úgy érzel engem…olyan biztonsággal utazol bennem és simítasz és puhán szívsz …pont úgy ahogy kell és én nem tudom abbahagyni …csak úszom a gyönyörrel és hagyom hogy birtokba vegyen….."

 

 

 

 


Ha voltál már bizonytalan a párkapcsolatodban,ha úgy érzed van valami ami hiányzik …… egy piciny dolog nem is tudod igazán megfogalmazni mi az…….
Ha nehézségeid vannak az intim együttlét alatt vagy azzal kapcsolatban…akkor van egy csodás megoldás!
De az is lehel,hogy szeretnéd elmélyíteni a kapcsolatodat a pároddal vagy meg szeretnéd ajándékozni egy rituáléval vagy egy szertartással ,egyszerűen csak azért ,mert nagyon szereted és magasabb szinten szeretnéd megélni a gyönyört és az általa létre jövő új ,friss energetikát…
Vagy fordulópontra érkeztetek amikor a test és a lélek a szellemen át szeretne egyesülni!

Szeretném segíteni …..ragyogtatni a Tantra által Lényetek Fényét és új ,könnyű és szabad szemléletmódot mutatni!Egy csodálatos tiszta utat …A Szív útját a ……Szellemen át!

 

Önbizalom ,önbecsülés,a valódi belső feltárása és megismerése vár rád!Egy gyönyörű és igaz mesés utazás a szíveden át a benned ragyogó csodálatos gyémántfényű lélekmagodhoz és az Egyhez a Forráshoz a tisztaság fényéhez!
Kellemes környezetben a színek az illatok és a hangok segítségével egy meghitt Szentélybe várlak!
A programban nincs párcsere a párok mindvégig együtt maradnak és fokozatosan merülnek el a Tantra Kelyhében!A program nem sérti a mély intimitást...... ezt megőrizzük nektek….

A Kurzus három szintes Alap, Közép, és Haladó Szintenként 7 egymásra fűzött találkozó zárt csoportban!

Regisztráció:Nevetek,Email címetek,Születési adataitok,Telefonszámotok megadásával történik!

Adatvédelem A jelentkezőket biztosítjuk arról, hogy személyes adataikat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki. 
 
Visszamondás Ha nem biztos, hogy el tudtok jönni, lemondhatod a részvételed 5 nappal a program előtt, így részt tudnak venni azok, akik várólistán vannak. Az elővételben vett belépők árát ebben az esetben visszaadom, vagy felhasználhatod egy másik alkalommal. 

Következő Alap kurzus : Június 30.-án Szombaton 18-21.óráig lesz!!

Részletes tájékoztató emailben a jelentkezők részére!

A foglalkozás 8000.-/pár

 

 

Regisztráció:gyarmati.judith@gmail.com
Belső Ragyogással várom Belső Ragyogásod!
 További részletek a kurzusról emailben!!!

2012. május 30., szerda

Tantra Levelek





"érzem ahogy folyékony tűzként áramlik a gyönyör minden sejtemben,ahogy hullámzik bennem a kéjnek ez a megmagyarázhatatlan gyönyöre..túllépve a valóságon és az illúzión túl az idő fogságán …..itt van az a pillanat…amikor …”csak”..annyi történt,hogy betakartál és átöleltél…gyönyörében ringatózom
Boldog vagyok…..nevetek a szerelmemen…érzem a csókod ízét …mézes és áfonyás,forró,mohó…… és puha és lágy …és a nyelved játéka betölti, a számat érzem, ahogy ő is keresi gyönyörét.
Biztonságot érzek a bizonytalan mozdulatok mögött…és olyan mélyről jövő vágyat, ami betölti az egész teret…na nem a szobát…hanem az Univerzumot….a Forrást..túlárad rajtunk és puhán a tenyerébe vesz…hullámai eláradnak felénk,mi vagyunk a mindenség…az ellentétek egysége..boldog öröm és gyönyör vagyunk,….." (Padmashri)




SzínTantra

                  

                       Hamarosan!!!SzínTantra!!
              Beszéljünk a Színek nyelvén!!!
              Gátlások,Félelmek,Nehézségek nélkül!!              





2012. május 28., hétfő

Lingam masszázs



A Lingam-masszázs a férfi hímvesszőjének masszírozási technikája a Tantrában, ami állítólag olyan örömökhöz képes eljuttatni a férfit, amiről álmodni sem mert.A Lingam szanszkrit eredetű szó, és a férfi hímtagját jelöli. A Lingam-masszázs pedig a Tantra (megszentelt szexualitás) által oly' nagyra becsült és tisztelt technika, melynek révén az emberben felszabadul a kreatív energia és az öröm. Fontos hangsúlyozni, hogy a masszázs során nem az orgazmus elérése a cél, az csupán kellemes mellékhatás. A Lingam-masszázs lényege a herék, a gát, a prosztata és a hímvessző különleges masszírozása, amiben nő és férfi egyaránt ellazul, és örömét leli. Ezen állapot eléréséhez a férfinak meg kell ismernie saját gyengéd oldalát, hogy képes legyen ellazítani és befogadni a masszázs okozta örömöket.

A masszázs során a férfi a hátán fekszik, lábait széttárja, és kissé behajtja. Dereka, térdei, és feje alá egy párnát kell helyezni, hogy tökéletes kényelemben legyen a masszázs során, és hogy kényeztetésre váró "tagjai" könnyen hozzáférhetőek legyenek a partner számára. A masszázst mély és ritmikus légzés előzi meg. Érdemes a lábakat, a hasi területet, a combokat, a mellkast és a mellbimbókat finoman simogatni, hogy az egész test ellazulhasson és felkészülhessen. A masszázshoz nélkülözhetetlen az olaj, amivel bekenjük a masszírozásra váró területeket, és a csodamasszázs máris elkezdődhet. A Lingam-masszázs technikája szerint először a herezacskót, illetve a heréket kell nagyon óvatosan masszírozni, majd fokozatosan lehet áttérni a hímvessző fölötti szeméremcsontra és a gátra.

A hímvessző masszírozásakor folyamatosan változtatni kell a masszázs sebességét és a nyomást. A Lingam (pénisz) kényeztetésekor a partner jobb kézzel tövénél megfogja a hímvesszőt, óvatosan összenyomja, felfele húzza, majd lecsúsztatja rajta a kezét, és megismétli ugyanezt a bal kezével. A mozzanatot újra és újra el kell végezni. Ezek után fordított technikát kell alkalmazni, mégpedig úgy, hogy a hímvessző csúcsától indulva a partner egészen tövig lecsúsztatja kezét, majd kézváltás, és kezdődhet újra az egész. Miután ezt is jó párszor megismételtük, kezdődhet a makk - narancs facsarásához hasonló mozdulattal - való masszírozása. Ne lepődjünk meg, ha masszázs közben a hímvessző néha elernyed, majd újra megmerevedik, aztán megint elernyed, és újra megmerevedik...ezek a Tantrában az öröm két végpontját jelölik, és meglehetősen nagy élvezetet nyújtanak  a férfi számára.

Éppen ezért, mihelyt a férfi az ejakuláció közelébe jut, hajtsuk hátra hímvesszőjét, hogy kissé ellazuljon, és utána folytassuk a masszázst. Ezt, a magömléshez közeledve párszor ismételjük meg. Bármennyire is képtelenül hangzik, nem szabad elfelejteni, hogy a Tantrában nem az orgazmus elérése a cél, hanem az örömszerzés módja. A Lingam-masszázs segítségével a férfi könnyen megtanulhatja kontrollálni ejakulációját, hogy a jövőben olyan hosszú szeretkezésben legyen része partnerével, amilyet csak szeretne. Eljuthat továbbá a többszöri orgazmus állapotába is anélkül, hogy akár egy csöpp ondót is elejtene. A Tantra szerint orgazmus és magömlés két különböző dolog.

A makk masszírozása után a "szent pötty", vagyis a prosztata megtalálása és masszírozása a cél. A popsin keresztül a végbél hasi oldalán könnyedén kitapintható a prosztata. Ha megtaláltuk, finoman nyomjuk azt befele. Ez első próbálkozásra kellemetlen lehet a férfi számára, de idővel a terület ellazul, és az orgazmus megnyúlik. Jobb kézzel ajánlott masszírozni a hímvesszőt, míg ballal a prosztatát. Közvetlenül az ejakuláció előtt ezúttal is meg kell nyomni  a prosztatát, hogy a magömlés elmaradjon.










Ha a férfi úgy dönt, hogy mégis "elmegy" - mielőtt legalább hatszor visszatartotta a magömlést -, fontos, hogy mély lélegzetvételek kíséretében tegye ezt. A Tantra szerint ugyanis, aki hatszor meg tudja állni a magömlést, hatalmas erőkkel tölti fel szexuális energiatárát. Amint a férfi kielégült - akár magömléssel akár anélkül - , be kell takarni őt, és hagyni pihenni. A Tantra szerint a hímvesszőben olyan idegvégződések találhatók, amik kapcsolatban állnak a test többi részével, és egy Lingam-masszázs segítségével néhány betegség is hatásosan kezelhető.
[forrás origo]

Yóni masszázs


A női szexualitás misztikus falain hatol át az, aki elsajátítja a női nemiszerv különleges masszírozását, a jóni-masszázst.

A jóni szanszkrit eredetű szó, és a Tantrában nagy szeretetnek és tiszteletnek örvendő szentelt teret (templomot) jelent. A jóni-masszázs párja a lingam-masszázs, vagyis a férfi nemi szervének masszírozása. A masszázs segítségével a nő könnyebben lesz képes bizalmat és intimitást kiépíteni partnerével. Nem véletlen az sem, hogy szexuálterapeuták akkor is ajánlják a technika elsajátítását, ha a nő komoly szexuális traumát élt át, vagy képtelen a belső szexuális gátakat lebontani.

A jóni-masszázs célja nem az orgazmus elérése, hanem az ahhoz vezető örömteli út megtapasztalása. A masszázs lényege, hogy mindkét fél örömét lelje a technikában, és ne az olykor már kényszerű kielégülést erőltesse. Ha a férfi elsajátítja a jóni-technikát, ezzel hozzásegíti partnerét ahhoz, hogy ellazuljon és megismerje belső, női dimenziót. Amennyiben a masszázs mellékhatásaként az orgazmus is bekövetkezik, az sokkal intenzívebb és az egész testre kiterjedő élmény lessz.
A masszázs során a nő feküdjön a hátára, és helyezzen párnát a feje alá, hogy jól láthassa partnere mozdulatait és tekintetét. Térdeit hajlítsa be, lábait terpessze szét, és a kényelem kedvéért helyezzen párnákat a térd alá is. Ez a pozíció lehetővé teszi a jóni masszírozását, és a test többi része is könnyen elérhetővé válik. A masszázs kezdődjék mély és lassú légzéssel, és ezek után elkezdődhet a lábak, a has, a combok és a mellek masszírozása. Ezekkel a bevezető érintésekkel a férfi hozzásegíti a nőt a relaxációhoz, és felkészíti partnerét a különleges örömökre. Ezt követően dörzsöljön olajat vagy sikosítót a kezére, és szépen óvatosan közelítse meg a jónit. Kezdje a nagyajkak masszírozását úgy, hogy a hüvelykujj és a mutatóujj között dörzsöli őket, majd csúsztassa ujjait le és fel az ajkak egész hosszán.
Időzzön hosszan ezen a területen, majd folytassa ugyanezt a technikát a kisajkaknál. A masszázs közben fontos a folyamatos szemkontaktus és a kommunikáció. Elengedhetetlen, hogy a nő jelezze, ha túl erősen, gyorsan vagy éppen fájdalmasan ér hozzá partnere. Amint sikerül eltalálni a tökéletes ujjtechnikát, csendben hódoljunk tovább az élvezeteknek, mert a túl sok beszéd lerombolhatja az intim hangulatot.
A koronaékszer, a klitorisz egy olyan összetett szerkezetű gomb, ami körülbelül hat-nyolcezer idegvégződéssel rendelkezik. Nincs az emebri testen még egy ilyen érzékeny terület, ezért fontos elsajátítani annak megfelelő masszírozását. Finoman cirógassa meg a férfi a csiklót az óramutató járásával megegyező, majd azzal ellentétes irányban. Ezután nagyon-nagyon gyengéden nyomja össze a mutató- és a hüvelykujj segítségével a kidudorodó gombocskát. Nagyon sok nő nem szereti a csikló direkt érintését, és ilyenkor különösen óvatosan kell a masszázst alkalamzni. Ezen a területen is időzzön hosszasan a férfi.
A következő lépésben óvatosan helyezze be a férfi jobb középsőujját a hüvelybe, térképezze fel, és ki-be-oldalirányú mozdulatokkal maszírozza belülről a jónit. Ezután ugyancsak a középső ujjal csináljon egy "gyere ide" mozdulatot úgy, hogy a tenyér felfelé nézzen. Írjon le aprócska köröket az ujjheggyel, és aki szeretné, helyezze be gyűrűsujját is. Ezzel a technikával könnyen stimulálhatóvá válik a G-pont, vagyis a szent pont. A masszás folyamán állandóan változtatni kell a nyomás erősségét, sebességét és a mélységet. A technika fokozására kombinálható az ujjtechnika. A Tantra szerint ugyanis az, aki a hüvelykujjával a csiklót, gyűrűs- és középső ujjával a jónit és a kisujjával a popsit masszírozza, az univerzum egyik misztériumát tartja kezei között. Míg jobb kézzel a jónit maszírozza a férfi, addig a bal kéz kényeztesse a mellet és a hasat. A két kéz párhuzamos mozgásával dupla örömökhöz juttatja a nőt.
Előfordulhat, hogy a nő annyira átadja magát a masszázsnak, hogy teljesen átszellemül, és akár el is sírja magát. De előfordul, hogy más formában törnek felszínre érzelmei. A lényeg, hogy a férfi nagy szeretettel, gyengédséggel és türelemmel folytassa a masszázst. Ha bekövetkezik az orgazmus, vagy netán egymás után több is, akkor engedjük, hogy a nő - ahogy a Tantra fogalmaz - "meglovagolja a hullámokat".
A masszázs végén óvatosan emelje el kezeit a férfi, és hagyja, hogy kedvese lazítson és pihenjen. A jóni-masszás utóhatása nagyon jótékony hatással van a női lélekre. Az, aki képes elsajátítani a masszázst, a női szexualitás olyan dimenzióit ismerheti meg, amire csak nagyon kevesen képesek.



[forrás origo]

Az a csodálatos G-pont



Hogyan lehetséges, hogy egyes nők többféle orgazmusra képesek, míg mások egész életükben képtelenek a csúcsra jutni? Hogyan lehetséges, hogy sorra ellentmondásos kutatások látnak napvilágot a női testet és orgazmuskészséget illetően? Már jártunk a Holdon, már gyógyítunk halálos betegségeket, hibrid autóink vannak, virtuális világban éljük az életünket, de úgy tűnik, nem tudjuk megfejteni, létezik-e az a pont, amely egyeseknek különösen nagy örömet okoz.
Örökös szkepticizmus helyett csodaként kellene a G-pontra tekinteni. Akár be tudjuk bizonyítani létezését, akár nem, egy kis csoda, amely nők millióinak teszi teljesebbé a szexuális életét. Így tudományos magyarázatok keresése helyett inkább a gyakorlati keresésre kellene koncentrálnunk. Tételezzük fel, hogy van, és lássuk, mit érdemes tudni róla!
Tudtad? Bár a G-pont elnevezés szinte mindenki számára ismerős, eredetéről csak kevesen tudnak. Felfedezése Ernst Gräfenberg német származású ausztrál tudóshoz kapcsolódik, aki 1950-ben írta le, hogy létezik egy olyan terület, amely a női szexualitásban rendkívül fontos szerepet játszik.
Tudtad? A G-pont valójában nem pontosan körülhatárolható: inkább 1-2 centi átmérőjű, összefüggő terület, amelynek mérete és érzékenysége egyénileg változik.
Tudtad? A G-pont izgatása a klitorális és a vaginális orgazmusnál is erősebb élvezetet okozhat.
Tudtad? Azok a nők, akik átéltek már G-pontos orgazmust, nem csupán a nemi szervükben érezhető gyönyörről számolnak be. A rejtélyes orgazmus az egész testet átjárja, és olyan fokú élvezetet nyújthat, hogy átélője akár teljesen elveszítheti a fejét.
Tudtad? Bevált, továbbadható recept nincs a G-pont eléréséhez. Sokan a női test egy újabb rejtélyének vélik, melyet véletlenszerűen lehet csak felfedezni. Eleinte erős vizelési inger tapasztalható, amely további izgatásra gyönyörbe csap át.
Tudtad? A G-pont izgatására a mirigy megduzzad, és váladékot termel, mely nem a hüvelybe, hanem a húgycsőbe ürül. Ezt sokszor nevezik női magömlésnek is. 


Instant Gyönyör

Eksztázis vagy instant gyönyör? - Orgazmus, ahogy a szexuálpszichológus látja

Mindannyian vágyunk az olyan maradandó szexuális élményekre, amelyekre még nagymamakorunkban is szívesen emlékezünk. Várjuk az alkalmat, amikor átléphetjük saját határainkat, és soha nem tapasztalt gyönyört élhetünk át. No de mi szükségeltetik ahhoz, hogy beköszöntsön életünkbe a szexuális csúcskorszak? 
 
 
 
 
Ahhoz, hogy az érzéki élmények magaslatait megjárjuk, több kell, mint néhány „tuti recept”, amelyek instant gyönyört vihetnek az életünkbe. Ma már kész útmutatások állnak rendelkezésünkre ahhoz, hogy az orgazmushoz vezető legrövidebb utat megtaláljuk, mégis sokszor érezhetjük egy-egy pásztoróra után, hogy a vágyott egyesülés élménye elmaradt. A szeretkezés művészete nem csak technika vagy tapasztalat kérdése, fontos az is, hogy együttlétkor a két lélek együtt rezdüljön. Nem véletlen, hogy a természeti népeknél a szex sokszor a természetfelettihez forduló rituálé része, egy igazi spirituális élmény. Mint ahogyan az sem meglepő, hogy a szexhez kapcsolódnak olyan szép fogalmaink, mint a beteljesülés vagy a mennyei gyönyör.

Társas eksztázis
Az eksztázis elérésének egy speciális formáját keressük, a társas önkívületet, amikor kiteljesedik női (vagy férfi) mivoltunk, és szinte kilépünk a testünkből. Ilyenkor érezzük úgy, hogy nem éljük túl ezt az intenzív örömöt, fölénk tornyosul, elsöpör minket, szinte újjászületünk benne. Orgazmusa bárkinek lehet, el tudjuk érni egyedül vagy különböző eszközök segítségével is, a nemi vágy kiélésére, a libidó kordában tartására ez akár elegendő is lehet. Azonban az eksztázis egy minőségi élmény, az ilyet pedig szeretnénk újra és újra átélni. És ennek az élménynek a megőrzésére a legjobb mód, ha megosztjuk azzal, akit szeretünk. Nagy Edit szexuálpszichológus szerint a szexualitás spirituális magaslatainak megjárására való képesség mindenkiben ott rejtőzik a mélyben, csak nehezen, vagy egyáltalán nem tudjuk előhívni.
„Tudatalattink tárolja egy örömteli ölelés képét, a test-lélek-szellem gyönyörét. Minden alkalommal, amikor szeretkezünk, ezt keressük, az igazi egyesülés élményére vágyunk, és persze csalódottak vagyunk, ha elmarad az élmény. Egy igazi, tartalmas szerelmeskedés során úgy érezzük, kiáramlunk önmagunkból és az időből. Sajnos a mindennapi stresszes, feszített élettempóban csak kevesek képesek megtalálni és átélni ilyen pillanatokat” – mondja szakértőnk.
 
 
Vágyak és téveszmék
Az, hogy egy nő mikor ér a szexualitása, a nőiessége csúcsára, egyénenként változó. Ismernünk kell magunkat, tudnunk kell, mi a jó a testünknek, mitől jövünk izgalomba, mi indítja be a fantáziánkat, mi szakíthat ki a megszokottságból. Hogy a szexuális erőforrásainkat mennyire aknázzuk ki és mennyit fejlődhetünk még az idők során, az attól is függ, hogy milyen partnerekkel szereztünk tapasztalatokat, milyen neveltetésben részesültünk, mennyire vagyunk képesek megélni az ösztöneinket, átadni magunkat a vágyainknak, mint ahogy az is sokat számít, hogy milyen szexuális blokkokat, téveszméket hurcolunk magunkkal. Nagy Edit szerint mindezek mellett az is fontos, hogy a szellemi fejlődésünk melyik lépcsőfokán állunk.
„Léteznek arra mutató tendenciák, hogy egy nő általában negyven éves korára „érik be”, és nyílik ki igazán. Véleményem szerint ez sokkal inkább függ az illető személyiségének fejlettségétől, mint a valódi korától. Ahogy életünk minden területéért dolgoznunk kell, úgy a jó szexért is mozgósítanunk kell az energiáinkat. Sajnos sokan azt a nézetet vallják, hogy a problémák és az elégedetlenség rajtunk kívül álló okokra vezethetőek vissza, így azok megoldása és fejlesztése nem ránk tartozik. Ez a hozzáállás nem visz előrébb, igenis tennünk kell azért, hogy szexuális életünk jobbá, izgalmasabbá váljon!”

Vátszjájana titka
Ha úgy érezzük, elakadtunk a fejlődésben, nem szégyen, ha alaposabb kutatásba kezdünk a témában. A Káma-szútra segítségével például rengeteget tanulhatunk a testi szerelem szépségeiről. Vátszjájana, a mű szerzője szerint a gyönyör tudatossá válását az élvezetnek a szellemmel és a lélekkel való egyesülése segíti. A szerelmeskedést mindig újabb és újabb árnyalatokkal kell gazdagítani, kreativitásra és a fantázia szárnyalására van szükség ahhoz, hogy igazán élvezetes legyen az együttlét, melyekhez a Káma-szútra remek ötleteket nyújt. A mű időtlensége talán abban rejlik, hogy a pironkodásra is okot adó tanácsok mellett egyedülálló módon képes elősegíteni az egymásban való lelki kiteljesedést, magasabb szintre emelve ezzel a szexualitást.
(WellnessCafé )
 

A női orgazmus


A női orgazmus

A nők szexuális kielégülésének komplex feltételei vannak, nem úgy, mint a férfiaknál. A kielégülés mindkét nemnél a konkrét ingerlésen kívül, lelki feltételektől is függ.
A nők kielégülése sokkal összetettebb. Ebben a feltételrendszerben a nők nehezebben, lassabban, ritkábban jutnak orgazmushoz.

A nőknél sokkal nagyobb szerepe van a kielégülés elérésében: a kapcsolatnak, az erotikus, romantikus feltételeknek. Legfontosabb, hogy hangulatilag, érzelmileg rá tudjanak hangolódni a partnerre. Át tudják magukat adni a gyönyörszerzés és érzéki átadás hangulatának.


A nők között sokkal nagyobb eltérések vannak a szexuális reagálás létrejöttében és az orgazmus feltételeiben, jellemzőiben, mint a férfiak kielégülési jellemzői között.

A férfiak izgalomba kerüléséhez általában fontosabbak a látási (vizuális) ingerek, míg nőknél a bőrkontaktus, simogatás, azaz a "taktilis" ingerek.
A férfiaknál ezek hatására bekövetkezhet a merevedés, nőknél a hüvelykörnyéki nedvesedés, a lubrikáció. A hüvelybejárat környéki mirigyek (a Bartholin-mirigyek) termelik azt a váladékot, mellyel a szeméremrés és a hüvely is sikamlóssá válhat. Van olyan nő, akinek a nedvesedéshez elég a vizuális inger vagy a fantázia is. Akik semmilyen módon sem jutnak el a felizgulási szakaszig, azokat hagyományosan frigideknek szokták nevezni. A többieknél csak orgazmuszavarról beszélhetünk. (Ha az izgalom és nedvesedés beindul, de a kívánt módon és gyakorisággal nem jutnak orgazmushoz.)

Anatómiailag (az embrionális fejlődést is tekintetbe véve) a férfi hímvesszőjének a nő csiklója, klitorisza felel meg, mely a szeméremrés felső részében, a nagyajkak és kisajkak találkozásánál található. Bőrredők szegélyezik, és kis "fitymája" is van, amiből izgalmi hatásra előbújik. Itt található a legtöbb olyan idegvégződés, amely a szexuális izgalom fokozásában, és az orgazmus előidézésében szerepet játszik. Ezzel magyarázható, hogy a nők többségénél, elsődlegesen csiklóingerléssel kiváltott orgazmusról beszélhetünk. A nők nagyobbik része a csikló simogatásával, dörzsölésével, vagy nyelvvel történő ingerlésével jut el legkönnyebben az orgazmushoz.
A hüvely beidegzettsége szegényes. A hüvely felső kétharmad részén ritkák azok az idegvégződések, melyek izgalmat keltenek, vagy szerepet játszanak az orgazmus elérésében. Kivétel lehet a hüvelybe torkolló méhnyak, melynek érintése egyes nőkben igen kellemes érzést kelt (de van akinél fájdalmas).A hüvely bejárati része azonban szexuálisan érzékeny a nők nagy részénél.. Ebből pl. az is következik, hogy a hímvessző hosszúságának alig van jelentősége közösülésnél.
Itt helyezkedik el a hüvely elülső-felső falán, a bejárattól kb. 3-7 cm-re az úgynevezett G folt, vagy G pont (G spot, angolul). Egy babszem nagyságú terület a hüvelyben, a hüvely nyálkahártyájába beágyazódva, melynek súrlódása, nyomása is fokozhatja a szexuális izgalmat. A kutatások szerint, azoknak a nőknél, akiknek elsődlegesen hüvelyi ingerléssel kiváltható orgazmusa van, ehhez a G foltnak kitüntetett szerepe lehet.
Azonban az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a nők jelentős részénél nem sikerült bizonyítani a G folt létezését.
A nők kisebb része azonban mindkét fajta orgazmusra képes, sőt ezek egy része nem tudja megkülönböztetni, hogy csikló, vagy hüvelyi ingerlés következtében következett-e be az orgazmusa.
A nők egy tekintélyes arányban sehogy sem jutnak el orgazmusig. Azonban a női orgazmus is megtanulható, megfelelő ingerek, szexuális kultúrában ügyes, érzelmi partner segítségével! A fentiekben ismertetett %-os arányok több, általam tanult, és számomra közölt, valamint személyes klinikai tapasztalataimra alapozott információk nagy átlagát jelentik. Igen nagy ezen információk szórása, ezért ezt is vitacikkem megvitatandó tárgyának tekintem.

A csikló eredetű orgazmust és a hüvelyi eredetű orgazmust is átélő nők a következő képpen írják le a kettő közötti élménybeli különbséget, saját klinikai tapasztalataim alapján: A csikló orgazmus erőteljesebb, élesebb, rövidebb ideig tart, de intenzívebb kielégülést okoz. A hüvelyi orgazmus, mélyebb, szétáradóbb, könnyebben ismételhető.

Úgy gondolom, hogy bármely eredetű női kielégülés egyenértékű, normális. Sőt, a szexuális kultúra része, hogy a férfi partner több helyzetben, többféle ingerléssel ki tudja elégíteni partnerét. Ezek fejleszthetőek szakember segítségével, szexuálterápiában, párterápiában. Az orgazmus fiziológiai lezajlása mindkét esetben hasonló, vagy azonos: a hüvelykörnyéki és részben az alhasi, hüvely- és gátkörnyéki (PC) izomzat ritmikus, 5-10-szer ismétlődő spontán összehúzódásával jár, és ellazulás követi (további ingerlés hiányában). Erre alapozva a szexológusok egy része állítja, hogy lényegében csak egyfajta női orgazmus van. Feltételezik, hogy ennek alapján az agyban is csak egy, lokalizálható orgazmus-központ létezik. A neurológiai kutatások és beavatkozások még nincsenek olyan szinten, hogy ennek a hipotézisnek komolyabb gyakorlati jelentősége lenne.
Molnár Tamás szakpszichológus

Orgazmus



Az orgazmusnak léteznek biológiailag és pszichikailag körülírható meghatározásai. Azt azonban, hogy mit is jelent pontosan mindannyian saját érzékeink és érzékszerveink segítségével tudjuk a legjobban meghatározni.
Testi, érzékszervek által és lelki láthatatlan rezdülések remixe, ami képes mindannyiunkat a hetedik mennyországba röpíteni és mérhetetlen örömérzethez juttatni. A gyengébbik nem képviselői természetükből adódóan úgy lettek alkotva, hogy orgazmuskészségük, ennél fogva kielégülésük jóval bonyolultabb és összetettebb. Nézzük milyen orgazmust képesek átélni a nők.

1. A nők nagy többsége által „ismert” a hüvelyi orgazmus. Ez leginkább a hüvely bárminemű stimulánsa, leginkább a G-pont ingerlés által érhető el. Tehát ebbe a csoportba sorolható a a G-pont által kiváltott orgazmus.

2. Csikló orgazmus. A csikló a nők egyik legcsodálatosabb örömforrása, aminek ingerlése orgazmushoz vezet. Idevégződések tánca, ami néhány másodperces mámortól akár több percesig is eltarthat. Hűséges szerv amit enyhén masszírozva háláját akár többszörös orgazmussal is viszonozni tudja.
3. Orgazmus álomban. Amint azt tudjuk az éjszakai merevedés és az álomban jelentkező orgazmus férfiaknál gyakori jelenségnek számít. A nők alvás közbeni orgazmusáról valahogy mégis keveset beszélnek, pedig bizonyos esetekben ez sokkal intenzívebb örömforrás lehet, mint a „hagyományos orgazmus”. Egyik jellemzője, hogy semmilyen külső stimulálás nélkül is bekövetkezik. A nők gyakran álmodják azt, hogy orgazmusunk van és ez a valóságban is bekövetkezik. Fő gerjesztője a fantáziálgatás, ami a tudatalattiban kifejti hatását, éjszaka pedig orgazmusként tör a felszínre.
4. Mikro orgazmus. Ezek olyan csekély, leheletnyi orgazmusok, amelyek fizikai inger nélkül is jelentkezhetnek, nagyon kifinomultak, szinte alig érzékelhetőek. A nők valóban képesek mindössze a képzelet és fantázia segítségével a csúcsra jutni. Egyesek akkor is átéltetnek orgazmust, ha hirtelen megijednek vagy olyan tevékenységet végeznek, ami nagyon kellemes hatású, bár ennek nem kell feltétlenül szexuális töltetűnek lennie. Pl: gyermekük szoptatása közben.
5. Összetett orgazmus. Vegyes orgazmusmix érhető el, amennyiben a hüvelyi és a csiklóorgazmust ötvözzük, ez valóban az érzékek maximális robbanásához vezet.
6. Energia Orgazmus. Ezt az orgazmustípust sok rejtély lengi körül, nem azért mert lehetetlenség elérni, sokkal inkább azért, mert a mi kultúránkban nem szenteltek neki kellő figyelmet. Az energiaorgazmus a testünkben fellelhető energia és légzés irányítása, illetve ellenőrzés alatt tartásával érhető el. A „ hagyományos orgazmussal” ellentétben, ahol a szexuális energia és feszültség levezetése a cél, ez az orgazmustípus - ahogyan a neve is elárulja - energiatöbbletet okoz. Hatására testünket elönti a duzzadó energiahullám, aminek következtében egyre nagyobb orgazmusélményben lehet részünk. Egy azonban biztos, ez az orgazmus teljesen eltér a többitől, mivel a testi felszabaduláson kívül, feloldja a lelki feszültséget és az érzelmi gátakat egyaránt.
7. Mega orgazmus. Amit tsunami orgazmusnak is neveznek, leginkább azért, mert testi és lelki kéjérzet felfokozott átéléshez vezet. Néhány másodperctől akár több percig (egyeseknél óráig) is élvezhető, ami tulajdonképpen az utóhatás eredménye. Ehhez azonban nagyfokú önismeret és az érzékek, érzések irányítása szükséges. Ennek átéléséhez többnyire spirituális felkészülés szükséges.
A szerencsésebb nők bármelyik orgazmusváltozatot átélhetik. Az említett orgazmustípusok közül mindegyik lehet egyszerű, többszörös vagy elnyújtott. A lényeg, hogy mindegyik orgazmus egyedi, soha nem lesz olyan mint amilyen volt, de tanulás és gyakorlás által a lehető legjobb lehet. Éppen ezért örülünk kell minden egyes erotikus élménynek, végeredményben maga a tapasztalat számít.


(impulzus.ro)

Titkok az Orgazmusról


27 kérdés és 27 válasz az orgazmusról
Babonák és butaságok könnyen megakadályozhatják, hogy a csúcsra juss az ágyban. Ha elolvasod a szakember válaszait, talán már ma este több élvezetben lesz részed.

1. Mi az orgazmus?


A kéjérzés tetőfoka. Szexuális izgalom esetén a vér a nemiszervekbe áramlik, amelyek megduzzadnak, fokozott váladéktermelésbe kezdenek. Megfelelő mennyiségű, intenzitású fizikai és lelki ingerlés hatására bekövetkezik az orgazmus, amely alatt a hüvely, a végbél záróizmai és a húgycső egyidejűleg összehúzódik, a vér hirtelen visszaáramlik a test többi részébe.


2. Milyen hosszú egy átlagos orgazmus?


Általában három-húsz másodpercig tart, a másodpercnél is rövidebb szünetekkel az első három-hat összehúzódás között. A legtöbb nő egyetlen orgazmust érez, amely egy percig tart vagy kicsit tovább. Néhány szerencsés nő orgazmus után kéjes összehúzódásokat is észlel, főleg a méhében. Ez akár 24 órával később is bekövetkezhet.


3. Van-e különbség a hüvelyi és a csiklóorgazmus között?


Freud, a híres pszichológus még azt hitte, hogy az előbbi magasabb rendű. Azóta – alaposan tanulmányozva a témát – szakértők bebizonyították, hogy nincs semmi különbség a kettő között. A test válaszait mindkét orgazmus esetében műszerekkel mérték , és azok azonos értékeket mutattak.


4. Mi az extragenitális orgazmus?


Az extragenitális orgazmus a hüvely érintése nélkül, csókolózás vagy a mellek, fülek, nyak simogatása, csókolgatása során jön létre. A nőknek kevesebb, mint tíz százaléka ilyen szerencsés.


5. Mi az a többszörös orgazmus?


Az egyszeri orgazmust nyugalmi időszak követi, ezalatt tartósan csökken a szexuális izgalom és feszültség. Többszörös orgazmus esetén a nő egy másodikat, harmadikat vagy akár sokadikat is átél anélkül, hogy teljesen visszatérne a nyugalmi állapotba.


A többszörös orgazmus típusai:


• összetett egyes – amelynél mindegyik orgazmus külön érezhető, és csupán részleges a visszatérés a nyugalmi állapotba.

• sorozatos többszörös – amelynél kettőtől tíz percig tartó szünetekkel
jelentkezik orgazmus, és közöttük csak minimális az izgalomcsökkenés.
• folyamatos – amelyet a nő egyetlen, nagyon hosszú folyamatként él meg, mert a sok apró orgazmust csak másodpercek választják el egymástól, és közben nem csökken az izgalmi szint.

6. Hány nő képes a többszörös orgazmust érzékelni?


Az ötvenes években még úgy vélték, hogy a nőknek csak l5 százaléka képes rá. Ma már az a szakemberek véleménye, hogy minden nőnek lehet többszörös orgazmusa, de csak alig minden második tapasztalja meg. A férfitól eltérően a nőnek nincs szüksége arra, hogy hosszabb idő elteljen két orgazmus között. Tehát az a nő, aki többször szeretne élvezni, megteheti, ha a partnere megfelelően izgatja, és ha nincs semmilyen gátlása a testével kapcsolatban. Azok a nők, akik képesek erre, azt mondják, a titok nyitja a változatos ingerlés. Például, ha a férfi először nyelvvel ingerli a nőt, majd behatol és közben simogatja. Sokszor az is elég, ha csak testhelyzetet váltanak, mert az ingerlés helye így automatikusan megváltozik.


7. Milyen gyakori, hogy a párok egyszerre jutnak el a csúcsra?


Nagyon ritka. A nők kétharmada közvetlen csiklóingerlést igényel, és ehhez nem elegendő a behatolás. Tehát a közösülés mellett szükség van a kézzel való ingerlésre. A legtöbb pár tudomásul veszi ezt a fontos különbséget. Nem azt tartja lényegesnek, hogy egyszerre élvezzenek, hanem inkább azt, hogy a nő se maradjon kielégítetlenül. Ha a férfi figyelmes és türelmes, erre nem is kerül sor.


8. Mi a legbiztosabb módja annak, hogy létrejöjjön az orgazmus?


Az önkielégítés. Ezen kívül nagyon sok nő könnyen a csúcsra juttatható orális ingerléssel.


9. Miért eredményez a maszturbálás sokkal intenzívebb orgazmust, mint a normál szex?


A legtöbb nő nem szívesen ismeri el, hogy sokkal jobban élvezi a saját kezét vagy a vibrátort, mint a férfit. Teljesen hétköznapi oka van ennek. Saját kezű ingerlésnél a nő kizárólag önmagára figyel, és arra sem kell gondolnia, vajon a testét milyennek találja a másik. Ezért van az, hogy a nők nagy része, akár fiatal, akár idős, akár házas, akár elvált, legalábbis alkalmanként önkielégítéshez folyamodik.


10. Létezik-e olyan hüvelytorna, amely erősebb orgazmust tesz lehetővé?


Igen. Arnold Kegel fejlesztette ki, még az 1950-es években. A gyakorlat azokat az izmokat erősíti, amelyek orgazmuskor összehúzódnak. A torna nagyon egyszerű: szorítsd össze a hüvely záróizmait, mintha a vizeletet akarnád visszatartani. 25-ször végezd el a gyakorlatot, naponta kétszer, majd emeld 50-re az adagot. Már két-három hét múlva észre fogod venni a változást.


11. Tényleg létezik a G-pont?


Igen. Egy német orvos fedezte fel a hüvely felső részén. Ha megtaláltad, élvezd az ingerlését. Akkor se szomorkodj azonban, ha nem jössz rá, hol van. Szexológusok szerint – akik közül sokan kételkednek a G-pont létezésében – , a nőknek csak egytizede fedezi föl.


12. A nőknél is van a magömléshez hasonló folyadék orgazmus közben?


Vannak nők, akik orgazmus közben nagyon minimális folyadékot kilövellnek, ám szakértők szerint ez valószínűleg valamilyen hüvelyváladék csupán. A mennyisége annyira csekély, hogy a legtöbb pár észre sem veszi.


13. Lehet a nőknek is “nedves álmuk”?


Igen. 10–20 százalékuk – erotikus álomból felébredve – normál orgazmust észlel.


14. Miért állítja néhány nő, hogy még akkor is élvezi a szexet, ha úgymond “nem megy el”?


Ha a nő fáradt, vagy nincs túl sok kedve az öleléshez, de nagyon jó kapcsolata a férfival, érezhet bizonyos kielégülést. Tulajdonképpen a szeretkezés intimitása okozhatja, hogy kielégítettnek érzi magát. Ha viszont sosem jut el a csúcsra, pszichés probléma lehet a háttérben.


15. Miért tettetik a nők az orgazmust?


Az ilyesmi még ma is gyakori. Oka főleg a tudatlanság és a kommunikáció hiánya. Ezzel a magatartással a nő a szőnyeg alá söpri a problémát. Legtöbbször azért csinálja, mert azt hiszi, partnere elvárja, hogy mindig “elmenjen”.


16. A férfiak is tudnak színlelni?


Igen, habár sokkal nehezebben. Általában hiúságból teszik, mert nem akarják elismerni, hogy nem megy a dolog. De könnyen le lehet őket buktatni.


17. Hány nő nem élvez el soha?


Körülbelül a nők 10–20 százaléka teljesen képtelen az orgazmusra. Ők sosem mennek el, sem közösüléskor, sem maszturbáláskor. Másik 10-15 százalék kizárólag önkielégítésre képes. Ezek a nők általában valamilyen komplexustól szenvednek. Szexológus segítségével többnyire kialakítható az orgazmuskészség.


18. Előfordul, hogy a nőnek orgazmusa van, de ő nem veszi észre?


Roppant ritkán. Ilyenkor a nő nem “érzi” az orgazmust, pedig testileg minden megtörténik. Az is megeshet, a nők azért nem éreznek orgazmust, mert túl sokat várnak. A probléma mindig lelki okokkal magyarázható. A nők képesek erősíteni az orgazmusérzést, ha figyelnek, és maguk is aktív szerepet vállalnak szeretkezéskor.


19. Hány nő tud pusztán a behatolástól elélvezni?


Csak a nők 25-30 százaléka. Ezek a nők gyakran az átlagosnál nagyobb csiklóval rendelkeznek, avagy klitoriszuk úgy helyezkedik el, hogy a hímvessző mindenképpen ingerelni tudja. A nők döntő többsége egyszerűen addig halogatja a behatolást, amíg nem érzi, hogy a legkevesebb érintés is elég lesz az orgazmus kiváltásához.


20. Milyen testhelyzet a legideálisabb az orgazmus eléréséhez?


Ha a nő szeretkezéskor felül helyezkedik el. Amennyiben a nő van felül, ő tudja szabályozni a behatolás szögét, az izgatás sebességét. Ilyenkor a férfi is könnyebben ingerli a nő mellét, klitoriszát, tehát minden szempontból biztosabb az orgazmus.


21. Van-e jelentősége a hímvessző méretének?


Igen is, nem is. A hüvely rugalmas szerv, amely szinte bármekkora péniszt képes befogadni. Néhány nő mégis a nagy péniszre esküszik. Azt vallja, hogy csak azzal lehet őt kielégíteni.


22. Van-e különbség a férfi ejakulációja és orgazmusa között?


Megoszlik a szakértők véleménye. Van, aki azonosnak tartja a kettőt, míg mások szerint az orgazmus lelki-testi élmény, amely általában – bár nem mindig – magában foglalja az ejakulációt.


23. A férfinak is lehet többszörös orgazmusa?


A szexológusok álláspontja ugyancsak megoszlik. Azok, akik szerint az orgazmus és az ejakuláció két különböző dolog, azt mondják, létezik többszörös orgazmus férfiaknál is. Ha azonban az orgazmus az ejakuláció maga, akkor csak nagyon kevés férfi képes rövid idő alatt egynél többször elélvezni. A többszörös férfiorgazmus tehát nagyon ritka.


24. A nőknek vagy a férfiaknak jobb az orgazmusuk?


Ha az orgazmus biztos létrejöttét nézzük, a férfiak vannak előnyösebb

helyzetben, mivel ők szinte minden alkalommal eljutnak a csúcsra. A nők egy részének gondot okoz, hogy eljusson a csúcsra, de ha orgazmusa van, akkor az élvezet tovább tart és intenzívebb. Ahogy idősebb lesz a nő, és mind több gátlásától megszabadul, egyre jobban képes kielégülni.

25. Egész életükben orgazmusképesek az emberek?


Igen! Az egészséges idős férfiak képesek az orgazmusra. Az idősebb hölgyek inkább lelki, mint testi akadályok miatt képtelenek rá. Közülük sokan azt hiszik, hogy öregek az ölelkezéshez. Pedig pont az aktív szexuális élet biztosítja az orgazmuskészség minél további megőrzését.


26. Van-e az orgazmusnak fizikai vagy pszichológiai előnye?


Az orgazmus kifejezetten egészséges. Jó hatással van a keringési rendszer állapotára, fényt ad a bőrnek és az egész test tónusát javítja. Ráadásul a lélekre is nagyon előnyösen hat. Mivel az agynak abban a részében keletkezik, amely az érzelmeket befolyásolja, csökkenti a feszültséget, jó érzéssel tölt el, relaxál. Szexológusok egy része még a maszturbálást is javasolja, mint az álmatlanság ellenszerét. Sok nő tudja igazolni, hogy az orgazmus oldja a menstruációs görcsöket és a fejfájást.


27. Milyen gyakori orgazmus szükséges, hogy a pozitív hatások jelentkezzenek?


Nincs minimális orgazmusszám, ha azonban gyakran vagy ideges, valószínűleg több orgazmusra van szükséged.

 

(nana)

Yóni torna



A szexfejlesztő gyakorlatok elvégzéséhez helyezkedj el kényelmesen,lazitsd el magad, teljes figyelmedet forditsd a nemiszerved tornáztatására és a tréning okozta érzetekre!

Laza bugyiban vagy hálóingben ülj le egy székre szétterpesztett combokkal! a Hüvelynyilásod és a szeméremajkak simuljanak a székhez úgy, hogy érezd a rájukgyakorolt nyomást!

Hátad egyenes,derekad feszes legyen! Bizonyára veled is előfordult már, hogy erősen vissza kellet tartani a vizeleted vagy a székleted.
Gondolj most arra,hogy szorítottad össze a hüvelyed, a végbélnyílást és ezzel egyidőben a hugycsőt körül vevő izom gyűrűt, hogy a vizeletet és a székletet vissza tartsd.
Most akaratlagosan próbáld meg ugyanazt csinálni!
Ha nem sikerül, próbáld ki pisiléskor megállítani a vizeletsugarat! Ellenörzés képpen nézz oda! tényleg sikerült?_
Húzd össze a hüvelyed,mintha valamit beakarnál szippantani, majd lazitsd el!
Tehát: szoríts, majd lazits!

Figyelem! kezdjük:.

Húzd össze, lazítsd el. húzd össze, lazítsd el!
egy sorozat 8 periódusból álljon és ezt kövesse néhány másod perc pihenés!
A szünet nagyon fontos, hogy az izom megfelelő mennyiségű tápanyaghoz és oxigénhez jusson.
Kezdetben egy gyakorlat 5 sorozatból álljon kis szünettel, később ha már az izom megerősödött növelheted a sorozatok számát.
Érezned kell, hogy a hüvely bemeneted feszítéskor el távolodik a széktől majd lazításkor hirtelen visszahuppan a székre.
Húzd össze, lazítsd el. húzd össze, lazítsd el.
Kicsit elfáradtál és a légzésed is szaporább, de Csináld tovább!
A gyakorlás során egyre jobban fogod érezni, ahogy a hüvelyed teljesen önállósul és mozog le-föl.
Húzd össze, lazítsd el. húzd össze, lazítsd el.

1. Most egy kicsit gyorsan is:

Szorít, lazít.szorit, lazit,
Vegyél nagy levegőt és néhány másodpercig pihenj!
Egy sorozat 8 periódusból álljon és ezt kövesse néhány másod perc pihenés!
A szünet nagyon fontos, hogy az izom megfelelő mennyiségű tápanyaghoz és oxigénhez jusson.
Kezdetben egy gyakorlat 5 sorozatból álljon kis szünettel, később ha már az izom megerősödött növelheted a sorozatok számát.
Remélem sikerült megérezned a hüvelyizmod mozgását
és bátran nekivágsz a következő gyakorlatnak.

2. A következő gyakorlatot hüvely táncnak nevezzük. Ha jól végzed a gyakorlatot érezni fogod mint egy tánc ritmusát.

Az 1 és a 4 a hangsúlyos.
1-re nagyon erősen húzd össze a hüvelyed, 2 és 3 alatt továbbra is tartsd megfeszítve ,4-re pedig lazítsd el!
Kezdjük: Húz,tart,tart,ellazit,húz,tart,tart,ellazit,
A húzás erőteljes és határozott legyen.
A tartás olyan legyen mint egy hosszú szoritás.
A lazitáskor a hüvelyizom szoritását engedd el!
Ilyenkor azt fogod érezni,hogy a hüvelyben valami lezuhan.
1 2 3 4
Egy sorozat 8 periódusból álljon és ezt kövesse néhány másod perc pihenés!
A szünet nagyon fontos, hogy az izom megfelelő mennyiségű tápanyaghoz és oxigénhez jusson a fejlődéshez.
Kezdetben egy gyakorlat 5 sorozatból álljon kis szünettel, később ha már az izom megerősödött növelheted a sorozatok számát.

3. gyakorlatot csúzdának nevezzük.

ebben az izom munkában az a lényeg, hogy a szorítás és a lazítás is folyamatos lesz.
Feszítéskor egy képzeletbeli csúzdán megállás nélkül csúszol fel 1 2 a teteéig,
majd ugyan olyan lassan megállás nélkül csúszol le: 3 4
Érezned kell, hogy a felcsúszáshoz egyre nagyobb erővel kell szorítanod,
a lecsúszáskor viszont figyelj arra, hogy ne tul gyorsan zuhanj le!
A lazítást akkor csinálod jól, ha érzed,hogy húzza a mélység a hüvely izmod.
Fel 1 2
Le 3 4
Egy sorozat 8 periódusból álljon és ezt kövesse néhány másod perc pihenés!
A szünet nagyon fontos, hogy az izom megfelelő mennyiségű tápanyaghoz és oxigénhez jusson.
Kezdetben egy gyakorlat 5 sorozatból álljon kis szünettel,
Később ha már az izom megerősödött növelheted a sorozatok számát.

4. gyakorlat neve: belső rezegtetés.

A hüvelyed szoritsd össze amennyire csak tudod és tartsd meg ezen a szinten!
Ott benn egy kicsit lazíts, de azonnal feszítsd meg. az izmot.
Tehát a szorítás meg marad csak itt benn rezegteted.
Akkor jó a gyakorlat ha úgy érzed, hogy rángatózik a hüvelyed,
vagy mintha egy kis labda pattogna ott benn.
Figyelem:
egy-két-egy-két-egy-két-egy-két,
ki-be-ki-be-ki-be-ki-be.
Tapasztalni fogod,hogy egész hüvelyed forróság járja át, nemivágyat érzel és könnyen felhangolódsz a szexre.
Egy sorozat 8 periódusból álljon és ezt kövesse néhány másod perc pihenés!
A szünet nagyon fontos, hogy az izom megfelelő mennyiségű
tápanyaghoz és oxigénhez jusson.
Kezdetben egy gyakorlat 5 sorozatból álljon kis szünettel,
később ha már az izom megerősödött növelheted a sorozatok számát.

5. gyakorlat neve: hüvely keringő.

1-re húzd össze a hüvelyed,
2-re lazítsd el,
3-ra pedig told ki mint vizeléskor, vagy szüléskor!
A gyakorlatot lassan végezd!
Az 1 és a 3 hangsúlyos.
Feszít, lazít, kitol.
Egy-két-há-egy-két-há-egy-két-há-egy-két-há
Mintha nagyon lassú angolkeringőt járnál.
Figyel j arra, hogy a kitolás is határozottan érezhető legyen.
1 2 3 1 2 3 1 2 3 1 2 3
Egy sorozat 8 periódusból álljon és ezt kövesse néhány másod perc pihenés!
A szünet nagyon fontos, hogy az izom megfelelő mennyiségű tápanyaghoz és oxigénhez jusson.
Kezdetben egy gyakorlat 5 sorozatból álljon kis szünettel, később ha már az izom megerősödött növelheted a sorozatok számát.

6. gyakorlat neve diótörő

Ülj le egy székre,lábad nyujtsd ki és csak a lábfejed tedd keresztbe.
A térdeid erősen nyomd egymáshoz,úgy ,mintha egy diót akarnál összeroppantani,
közben a combizmod és a hüvelyed feszitsd meg, és tartsd a szoritást!
Ezután engedd el a térded és a hüvelyed szoritását,vagyis lazits!
Tehát ezt a két műveletet végezd felváltva, amíg elszámolsz 10-ig.
Nyomd össze a térded, majd lazits!
Kezdjük.
szorít,1-2-3-4-5-6-7-8-9-10
lazít, 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10
szorít, 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10
lazít, 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10
szorít, 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10
lazít, 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10
egy sorozat 8 periódusból álljon és ezt kövesse néhány másod perc pihenés!
A szünet nagyon fontos, hogy az izom megfelelő mennyiségű tápanyaghoz és oxigénhez jusson.
Kezdetben egy gyakorlat 5 sorozatból álljon kis szünettel, később ha már az izom megerősödött növelheted a sorozatok számát.
Ezzel a gyakorlattal sok vért pumpálhatsz a hüvelyedbe és csiklódba.
Ha a következő gyakorlatot elsajátítod partnerednek olyan fantaztikus gyönyört nyújthatsz mint még soha.

7. Szívógyűrű

Ez a gyakorlat szakaszos összehúzásból és úgyan ilyen szakaszos ellazításból
áll.
Képzeld azt, hogy a hüvelyedben van egy hímvessző, ami atövétől a makkjáig egyenletesen fel van osztva. és megvan számozva.
A tövén 0,
feljebb 1,
a közepén 2 ,
még feljebb 3,
a makkján 4-es szám van.
A hüvely izmoddal próbálj föl és le csúszkálni a képzeletbeli péniszen úgy,hogy minden számnál megállsz egy pillanatra.
Nyugalmi állapotban a nullán állsz.
Az egyes eléréséhez nagyon finoman feszits éstartsd is meg ezen a szinten!
A ketteshez már határozottabban feszíts és tartsd meg ezen a szinten!
A hármashoz erősebben és tartsd meg ezen a szinten!
A négyeshez a leg erősebben és tartsd meg ezen a szinten!
A feszítésre így számolj: 1 2 3 4
Ezután a 4-esről,vagyis a himvessző makkjáról csússz vissza a hímvessző tövéig vagyis a nulláig ritmikusan megállva minden számnál.
Erre tagolva a következőt mondd, hogy megkülönböztessd a feszítéstől:
vissza-csúszok-telje-sen
Feszítés: 1-2-3-4
Lazítás vissza-csúszok-telje-sen
1-2-3-4
Vissza-csúszok-telje-sen.
Fokozatos és szaggatott legyen az összehúzás és a visszacsúszás.
Érezned kel, hogy minden szám érintése egy pillanatnyi lüktetés.
Egy sorozat 8 periódusból álljon és ezt kövesse néhány másod perc pihenés!
A szünet nagyon fontos, hogy az izom megfelelő mennyiségű tápanyaghoz és oxigénhez jusson.
Kezdetben egy gyakorlat 5 sorozatból álljon kis szünettel, később ha már az izom megerősödött növelheted a sorozatok számát.
Kicsit szuszogd ki magad,majd folytassd tovább!

Partnered is segíthet a gyakorlat végzésében , ha hanyadt fekszik és mozdulatlanul tartja a merev hímveszőjét a hüvelyedben, míg a gyakorlatot végzed.

Remélem a gyakorlatok végzése közben határozottan érezted a hüvely izmok helyét és működését.
Javaslom,hogy ezeket a gyakorlatokat naponta háromszor végezd el! 


forrás:fórum.index,.hu