2012. szeptember 1., szombat

Tantra Kurzus pároknak!!

 Alap Kurzus Szeptember 29.-én 18-21.-óráig

Ha voltál már bizonytalan a párkapcsolatodban,ha úgy érzed van valami ami hiányzik …… egy piciny dolog nem is tudod igazán megfogalmazni mi az……..ha nehézségeid vannak az intim együttlét alatt vagy azzal kapcsolatban….akkor van egy csodás megoldás!
De az is lehel,hogy szeretnéd elmélyíteni a kapcsolatodat a pároddal vagy meg szeretnéd ajándékozni egy rituáléval vagy egy szertartással ,egyszerűen csak azért ,mert nagyon szereted és magasabb szinten szeretnéd megélni a gyönyört és az általa létre jövő új ,friss energetikát…
Vagy fordulópontra érkeztetek amikor a test és a lélek a szellemen át szeretne egyesülni!

Szeretném segíteni …..ragyogtatni a Tantra által Lényetek Fényét és új ,könnyű és szabad szemléletmódot mutatni!Egy csodálatos tiszta utat …A Szív útját a ……Szellemen át!

 

 

Önbizalom ,önbecsülés,a valódi belső feltárása és megismerése vár rád!Egy gyönyörű és igaz mesés utazás a szíveden át a benned ragyogó csodálatos gyémántfényű lélekmagodhoz és az Egyhez a Forráshoz a tisztaság fényéhez!Kellemes környezetben a színek az illatok és a hangok segítségével egy meghitt Szentélybe várlak!A programban nincs párcsere a párok mindvégig együtt maradnak és fokozatosan merülnek el a Tantra Kelyhében!A program nem sérti a mély intimitást ezt megőrizzük nektek….



A Kurzus három szintes Alap Közép és Haladó Szintenként 7 egymásra fűzött találkozó zárt csoportban!


Regisztráció:Nevetek,Email címetek,Születési adataitok,Telefonszámotok megadásával történik!


Adatvédelem A jelentkezőket biztosítjuk arról, hogy személyes adataikat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki. 


Visszamondás Ha nem biztos, hogy el tudtok jönni, lemondhatod a részvételed 2-3 nappal a program előtt, így részt tudnak venni azok, akik várólistán vannak. Az elővételben vett belépők árát ebben az esetben visszaadjuk, vagy felhasználhatod egy másik alkalommal. 


Következő Alap kurzus Szeptember 29. -én Szombaton 18-21.óráig lesz Regisztráció Szeptember

26.-án 24.00.-ig

Részletes tájékoztató emailben a jelentkezők részére!

A foglalkozás 10.000.-/pár

Regisztráció:gyarmati.judith@gmail.com
Belső Ragyogással várom belső Ragyogásod!