2011. december 28., szerda

Női Tantra

Női Tantra

Hamarosan!!

                                     Női Tanta Mantra Kör 


2011. december 18., vasárnap

Tantra Progam

"Érzem, ahogy folyékony tűzként áramlik a gyönyör minden sejtemben, ahogy hullámzik bennem a kéjnek ez a megmagyarázhatatlan gyönyöre.. Túllépve a valóságon és az illúzión túl az idő fogságán…..itt van az a pillanat…amikor …”csak”..annyi történt,hogy szerettél gyöngéden…gyönyörében ringatózom"


                      Egy Napos Tantra Kurzus
Január 21.-én 10.-től 17.-ig 


Szex-csakra blokkjainak és sérüléseinek oldása

Meditációs és gyakorlati technikák segítségével,leoldunk minden mágikus pecsétet, szexuális kötést, karmikus mintát és lenyomatot, amely a testiséggel és szexualitással kapcsolatos, és készek vagyunk elengedni.Felszabadult ,boldog ,kiegyensúlyozott belső béke állapota és kellemes megélése a nőiességnek és a férfiasságnak!

Testi és lelki gyógyításban részesülünk, ezáltal elengedünk és feloldunk minden olyan energetikai hatást és karmikus lenyomatot, amely a szexualitás árnyék minőségeivel kapcsolatos.
Oldjuk a szex-csakrában található blokkokat és sérüléseket, múltbéli traumák energetikai lenyomatát, a fájdalmas és szégyenteljes érzéseket, amelyek elfojtják bennünk a szakrális egyesülés lehetőségeinek megélését.
Belső biztonságot és szabadságot élhetsz át!
Olyan kézzel fogható és minden nap használható technikákat tapasztalhatsz meg melyek elkísérnek és segítenek életutadon!

Sok szeretettel várom mindazokat, akiket az Isteni , Istennői gondviselés hozzám vezet!
Áldás!
Padmashri


                                            BeJelentkezni:gyarmati.judith@gmail.com